CONFERÈNCIA-COL·LOQUI i PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "Apego y psicopatología: la ansiedad y su origen"


La Junta del COPIB té el plaer de convidar-vos a aquest acte el proper DIJOUS 22 de MARÇ de 2018 a les 19:30 hores a la Seu del COPIB a la presentació del llibre Apego y psicopatología: la ansiedad y su origen, amb la presència del seu autor, Apego y psicopatología: la ansiedad y su origen, Psicòleg col·legiat A007408. Llicenciat en Biologia per la Universitat de Màlaga (1990) i Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Màlaga (1999). Expert en hipnosi clínica per la UNED i clínic en EMDR (Màster EMDR) amb formació en trauma psicològic. Recentment l'Editorial Desclee de Brouwer va publicar el seu llibre “Apego y Psicopatología”.

Explicarà el "perquè" és vital per entendre l'origen i desenvolupament de les patologies, però també s'ha de conèixer el “com" per poder tractar-les i ajudar els pacients a aconseguir un nou equilibri psicològic que sigui adequat.

A la presentació del llibre explicarà com la seva formació com a biòleg i psicòleg li va permetre relacionar la neurobiologia com a psicopatologia i poder entendre com l'origen de moltes patologies són mecanismes de regulació emocional que en el seu moment varen resultar adaptatives però que amb el temps agreugen i cronifiquen el problema.

Amb retransmissió en streaming per Eivissa, Menorca i Formentera.