CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ del Grup de Treball de Neuropsicologia


REUNIÓ APLAÇADA:

Us informam que la reunió prevista pel dia 7 de juny s’ha hagut d’aplaçar i convocam a tots/es els/les membres ja d’alta en el Grup de Treball de Neuropsicologia el dijous dia 28 de juny de 2018 a les 18:30h a la seu del COPIB (hora de finalització: hora límit 20:30h).

Els/les col·legiats/des al COPIB neuropsicòlegs/ogues amb formació/experiència clínica acreditada que encara no siguin membres i els agradaria formar part del col·lectiu i assistir a la reunió, s’han de comunicar amb en Jaume Pomar ( jaumepomar@cop.es o 609633411).

ORDRE DEL DIA

  1. Salutació.
  2. Signar full d'assistència.
  3. CAS CLÍNIC DE LA REUNIÓ: a càrrec de na Belén Sáez. Què és el SLUGGISH Cognitive TEMPO?

    L’Sluggish Cognitive Tempo (SCT) o Tempo Cognitiu Lent (TCL) és una dimensió psicològica originalment lligada al subtipus inatents de Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH). No obstant això, en l'última dècada ha aconseguit afirmar-se com una dimensió independent, de manera que encara que la seva mesura segueix relacionant de forma significativa les conductes pròpies de la inatenció del TDAH. Per ell mateix ha demostrat tenir una influència rellevant en molts àmbits de l’activitat comportamental, social, acadèmica i emocional del nin. En aquesta sessió clínica es presentaran alguns resultats que contribueixen a l'avanç en l'avaluació i distinció clínica del TCL.

    Na Belén Sáez és llicenciada en psicologia per la Universitat de València. A més, ha completat la seva formació amb un màster en Neuropsicologia Clínica (ISEP) i un altre en Neurociències (UIB). Actualment, treballa com a investigadora a la UIB. És membre de l'equip investigador Desenvolupament i Psicopatologia de I’UNICS-UIB i IdISBa, i membre col·laborador de la Unitat d'Assessorament Psicològic Infantil de la UIB. La seva principal línia de recerca està centrada en l'anàlisi de la validesa diagnòstica de Tempo Cognitiu Lent. Així mateix, col·labora en tasques docents del Departament de Psicologia a la UIB.

  4. Reunió general del Grup per actualitzar la informació d'interès pel col·lectiu.
  5. Torn obert de paraules.
  6. Acomiadament.

Per poder organitzar millor la reunió i sessió, es prega confirmar l'assistència per email: jaumepomar@cop.es.

Jaume Pomar, núm. col·legiat B-02183..
Coordinador del Grup de Treball de Neuropsicologia.