Beques per a participar en el IV Congrés Nacional de Psicologia organitzat pel Consell General de la Psicologia d'Espanya

Publicat el 17 de Abril de 2019

El Col·legi Oficial de la Psicologia de les Illes Balears obre un termini de sol·licitud de quatre beques per a participar en el IV Congrés Nacional de Psicologia que tendrà lloc a Vitòria del 21 al 24 de juliol.

Vitòria acollirà el mes vinent de juliol, del 21 al 24, el IV Congrés Nacional de Psicologia, organitzat pel Consell General de la Psicologia d'Espanya i Psicofundación. Des del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears volem promoure la participació en aquesta trobada de les persones col·legiades que puguin aportar un treball científic en format pòster o comunicació.

El COPIB vol animar a tots els seus col·legiats i col·legiades a participar en aquesta cita tan important per a la professió, i per a això convocarà 4 beques per un import de 250 euros cadascuna.

Els qui vulguin optar a la beca hauran de presentar en el COPIB una sol·licitud (a través del correu electrònic copib@cop.es),aportant còpia del resum del treball proposat al Congrés, la qual cosa podran fer fins al dia 30 d'abril.

La valoració dels treballs es realitzarà tenint en compte dos criteris:

- Que estigui sustentant en una recerca

- Que suposi una novetat en l'àrea en la qual s'emmarqui

Es rebrà l'acceptació o rebuig del treball abans del 10 de maig.

L'abonament de la beca es realitzarà una vegada acreditada la inscripció al Congrés.