Celebració de la Conferència: "Estratègies d'Intervenció Sistèmica amb famílies, nins i adolescents"

Publicat el 7 de Novembre de 2012

El passat dimecres dia 24 d'octubre va tenir lloc a la seu del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, la Conferència “Estratègies d'Intervenció Sistèmica amb Famílies, Nins i Adolescents” a càrrec de la psicòloga i formadora internacional Mercè Traveset. En ella, vàrem poder conèixer els fonaments sistèmics en què es basen les aportacions de Bert Hellinger i de les constel·lacions familiars, així com pautes per a la intervenció des d'aquesta metodologia.

Així mateix, es va fer la presentació del curs de formació que sobre aquesta forma d'intervenció la ponent durà a terme durant l'any 2013. L’acte va despertar l'interès de les més de 70 persones que varen acudir-hi.

Vos informam que en virtut de l'acord establert entre el COPIB i Espai C, els/les psicòlegs/ogues col·legiats/des que formalitzin la seva assistència al curs “Estratègies d'Intervenció Sistèmica amb Famílies, Nins i Adolescents des de les Constel·lacions Familiars” impartit per la formadora internacional Mercè Traveset abans del dia 23 de desembre de 2012, tendran un descompte addicional del 15%.

Així doncs, aquest descompte del 15% s'afegirà al del 10% que ofereix Espai C, podent obtenir un descompte de fins a un 25%, prèvia acreditació de la condició de col·legiat.