El COPIB i el comitè organitzador del XIII Congrés Internacional de Cures Pal·liatives que acollirà Palma, estableixen les bases d'un acord per a col·laborar en la difusió de l’esdeveniment

Publicat el 16 de Maig de 2019

El degà del COPIB, Javier Torres, es va reunir el passat 18 març amb Rocío Saiz García-Delgado, representant de l’Associació de Voluntaris de Cures Pal·liatives de les Illes Balears (DIME), i María Forteza-Rey Cabeza, treballadora social de l'Equip d'Atenció Psicosocial (EAPS), totes dues membres del Comitè organitzador del XIII Congrés Internacional de Cures Pal·liatives que se celebrarà a Palma els dies 11, 12 i 13 de juny de 2020 sota el lema ‘Donant Valor a la vida’.

L'objectiu de la trobada, que va tenir lloc a la seu del Col·legi a Palma, cercava establir les bases d'un possible acord de col·laboració perquè el Col·legi contribueixi a la difusió d’aquest Congrés entre els/les professionals de la Psicologia

Cal recordar que la Junta de Govern del COPIB va acordar oferir el suport institucional a la proposta de la societat balear ILLESPAL, organisme presidit per la Dra. Catalina Rosselló Forteza, per a organitzar la trobada internacional bianual de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (SECPAL) a Palma per l'inqüestionable interès de l'esdeveniment per a tots els professionals que des de l'àmbit de la Psicologia que es dediquen a les Cures Pal·liatives i per a visibilitzar aquesta àrea de treball en la nostra Comunitat Autònoma.

L'organització de l'esdeveniment ha recaigut en un grup de professionals de diferents disciplines i està presidit per la Dra. Mercè Llagostera Pagès. Tots els professionals estan implicats a dur a terme aquest projecte i sensibilitzats en la importància de l'atenció en el final de la vida.