El COPIB presta assessorament per implementar el Pla d'Infància i Adolescència 2018-2022 de l’Ajuntament de Palma

Publicat el 13 de Març de 2018

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears participa com a òrgan assessor del Pla d'Infància i Adolescència 2018-2022 de l’Ajuntament de Palma. Amb aquest objectiu, la vicedegana de la institució col·legial, María José Martínez Muleiro, va assistir divendres passat 16 de febrer a la reunió convocada pel consistori per treballar sobre el Pla elaborat per l'Associació Natalia, responsables de realitzar la implementació i seguiment del citat document.

Al costat de la representant de la Junta de Govern del COPIB, també varen participar en la trobada, responsables de Creu Roja Infància, Projecte Home, Fundació Ires, IREFREA i Espiral.

El Pla d'Infància i Adolescència 2018-2022 està dividit en cinc àrees fonamentals: Gaudi de la ciutat; Salut i Esport; Educació, Cultura, Oci i Temps Lliure; Millora d'Oportunitats, i Participació, realitat municipal i coordinació.

Durant la reunió, els assistents varen treballar en grups plantejant línies d'actuació relatives a l'àrea de Millora d'Oportunitats. Es va acordar que les coordinadores del pla posaran en comú les propostes recollides i s'enviaran a les diferents organitzacions participants per a la seva valoració definitiva.