Enquesta de necessitats formatives per al 2018 del Col·legi Oficial de Psicologia en Illes Balears

Publicat el 3 de Octubre de 2017

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), en la seva aposta per millorar la qualitat de l'oferta formativa, vol sondejar aquelles àrees de coneixement més demandades i que poden ser útils per desenvolupar i/o ampliar la capacitació professional en el vostre àmbit de treball.

Per aquest motiu, hem elaborat un qüestionari d'acord amb les propostes que heu anat fent mitjançant les avaluacions dels cursos als quals heu assistit al llarg de l'any 2017.

Des d'aquest moment, vos convidam a contestar l'esmentat qüestionari que explora els interessos i expectatives sobre diversos aspectes relatius a la formació.

Vos agraïm que marqueu aquelles propostes que poden ser del vostre interès, doncs a partir d’aquestes respostes s'elaborarà el PLA DE FORMACIÓ 2018 del COPIB.

La vostra aportació és molt important en aquest procés, per això vos agraïm per endavant el temps destinat a respondre'n les preguntes per així poder avaluar la pertinència d'oferir un programa de formació ajustat a les vostres necessitats.

Primer trobareu una informació de les dades generals sobre la persona que contesta al qüestionari (no són dades identificatives). Us agraïm la vostra col·laboració omplint aquesta informació, que ens proporcionarà una mira més amplia de l’abast de l’enquesta.

El termini per respondre al qüestionari es tancarà el dia 18 D'OCTUBRE DE 2017.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Qüestionari d'anàlisi de necessitats formatives COPIB 2018