IX Edició Premi Psicofundación Joves Psicòlegs/ogues Emprenedors/es 2019

Publicat el 21 de Maig de 2019

La Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (PSICOFUNDACIÓN)convoca la IX Edició del Premi Joves Psicòlegs/ogues Emprenedors/es, amb el patrocini de la Facultat de Psicologia de la UNED, Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, TEA Ediciones, Universitat Complutense de Madrid, Universitat Camilo José Cela i GIUNTIEOS.

L'objectiu del premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs/ogues espanyols i dels països llatinoamericans.

PARTICIPANTS:

La convocatòria està oberta a llicenciats/des i diplomats/des en Psicologia, a títol individual o en equip format per un màxim de quatre persones, de les quals almanco dues hauran de ser titulats/des en Psicologia.L'edat màxima dels participants serà de 35 anys.

El premi té dues categories:

Iniciativa investigadora

Iniciativa emprenedora empresarial

Cada modalitat obtindrà un premi de 3.000 euros.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de juliol de 2019. El termini de presentació del projecte es tanca el 30 d'agost de 2019.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:

http://www.psicofundacion.es/pdf/2019-BasesIXEdicionPremioJovenesPsicologosEmprendedores.pdf

ENTITATS PATROCINADORES:

Facultat de Psicologia de la UNED, Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, TEA Ediciones, Universitat Complutense de Madrid, Universitat Camilo José Cela i GIUNTIEOS

ENTITATS COL·LABORADORES:

Consell General de la Psicologia d’Espanya, FIAP.

Per a ampliar més informació: http://www.psicofundacion.es