La Presidenta de l'APA i el Director de la Pròxima CIE-11 visiten la Junta de Govern del Consell General de COPs

Publicat el 7 de Maig de 2012
Els membres de la Junta de Govern del Consell – integrada per tots els degans dels COPS – varen mantenir divendres passat 27 d'abril una entrevista amb la presidenta de l’American Psychological Association, la Dra. Suzanne Bennet, i el Dr. Geoffrey M. Reed, director de la classificació dels trastorns mentals i del comportament de la Classificació Internacional de Malalties, CIE-11, de l'OMS.

La Dra. Bennet va informar al Consell de l'interès de l'APA d'iniciar una contínua i intensa col·laboració entre ambdues institucions, així com poder comptar amb el Consell per afavorir també l'acostament a altres associacions i col·legis de l'àmbit d'Amèrica Llatina i Portugal, que al costat del consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs d'Espanya, integren la Federació Iberoamericana d'Associacions de Psicologia. Per la seva banda el president del Consell va mostrar la millor disposició al diàleg i la col·laboració amb la institució americana.

En aquesta reunió també hi va participar el director de la propera classificació dels trastorns mentals i del comportament que l'Organització Mundial de la Salut està preparant (CIE-11). El Dr. Reed va manifestar als membres de la Junta de Govern la importància que per a ell té poder comptar amb els professionals de la Psicologia d'Espanya i l'àmbit llatinoamericà per realitzar aportacions a aquesta nova classificació.