La Vicedegana del COPIB assisteix a la clausura del curs 2018-2019 de l'Acadèmia Mèdica Balear

Publicat el 26 de Juny de 2019

La vicedegana del COPIB, María José Martínez Muleiro, va assistir dimecres passat 12 de juny en representació del Col·legi, a la cerimònia clausura del curs acadèmic 2018-19 de l'Acadèmia Mèdica Balear. L'acte, que va tenir lloc a la seu del COMIB, va estar presidit per la consellera de Salut del Govern balear, Patricia Gómez; el president de l'Acadèmia, el doctor Jordi Reina; el vicepresident del COMIB, José Manuel Valverde Rubio, i el president de la Fundació de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques, el doctor Joan Sala Pedrós.

En el transcurs de la cerimònia d'aquest any, l'Acadèmia va reconèixer amb el seu premi honorífic la trajectòria professional i personal de la doctora Josefa Terrasa, cap del servei d'Oncologia de Son Espases. Així mateix, en el transcurs de l'acte també es va guardonar als doctors Miquel Roca i Joan Bargay, i es varen lliurar els premis de recerca 2018 i les beques per a la Rotació de Residents 2019.

El professor Sascha Husa, del grup gravitacional de la Universitat de les Illes Balears, va ser l'encarregat de clausurar la cerimònia amb la conferència ‘Els sons de l'Univers”.