La Vocalia de Psicologia de l'Envelliment del COPIB va ser present en la IV Jornada Nacional de Psicologia de l’Envelliment: “Nous perfils de gent gran. Adaptant la intervenció als nous temps”

Publicat el 27 de Novembre de 2018

Els dies 8 i 9 de novembre de 2018, la vocalia de Psicologia de l'Envelliment del COPIB va ser present a la IV Jornada Nacional de Psicologia de l'Envelliment: “Nuevos perfiles de mayores. Adaptando la intervención a los nuevos tiempos”.

Les jornades com cada any pretenen proporcionar un espai de trobada entre estudiants i els professionals de la Psicologia, així com altres perfils relacionats amb l'àmbit de la gerontologia, que treballen per proporcionar benestar i qualitat de vida en l'adult major, constituint una oportunitat única d'enriquiment personal i professional.

Nombrosos experts/es varen realitzar i varen participar en conferències, taules rodones, comunicacions orals i pòsters. Intervencions, totes elles, orientades a complir amb els següents objectius:

  • * Oferir models d'intervenció adaptats als nous perfils que presenten les persones que envelleixen ara i dels adults que constituiran la vellesa del futur.
  • * Adquirir coneixements i compartir experiències a través de les conferències i taules rodones, en les quals hi varen participar especialistes en l'envelliment, de reconegut prestigi professional.
  • * Sensibilitzar a la societat científica i a la societat en general, sobre els recursos que ofereix la Psicologia per atendre les necessitats de les persones que pertanyen a aquest grup d'edat.

Sagrament Pinazo, doctora en Psicologia. Professora titular de Psicologia Social. Universitat de València. Presidenta de la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia i vicepresidenta de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia, va realitzar la ponència inaugural: ‘¿Intervenir o acompañar? ¿Cuál será nuestro rol como profesionales de la Psicología con las nuevas generaciones de mayores?’.

S'ha sol·licitat resums de les ponències. Quan es rebin quedaran penjades al web a la secció de la vocalia d'Envelliment.

Vos animam a participar a la nostra vocalia.