Participació del COPIB en el XII Fòrum de l’Ocupació de la UIB

Publicat el 6 de Març de 2018

El Collegi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) participarà en la XII edició del Fòrum de l'Ocupació de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que es desenvoluparà el proper dia 7 de març, a l'edifici Gaspar M. de Jovellanos del campus universitari. En aquesta nova convocatòria, l'espai reunirà a més de mig centenar d'empreses, collegis professionals i entitats entre les que es troba el nostre Collegi amb l'objectiu d'acostar els estudiants universitaris a les empreses i facilitar-los les eines per afavorir la seva incorporació al món laboral.

La Junta de Govern del COPIB ha cregut convenient estar present amb un expositor en un esdeveniment d'aquestes característiques, a fi que els estudiants de la Facultat de Psicologia se sentin representats pel seu collegi professional i puguin accedir a tota la informació que necessitin, resoldre els seus dubtes i conèixer de primera mà els programes, formació, activitats que promou el Collegi, com la campanya de precollegiació que ha engegat recentment i que està dirigida precisament als estudiants de Psicologia.

El XII Fòrum de l'Ocupació de la UIB està organitzat per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears a través del Departament d'Orientació i Intervenció Professional, i compta amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de “Colonya-Caixa de Pollença”, del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i de Leroy Merlin.

El programa de l'esdeveniment consta d'activitats paralleles, com les intervencions previstes a càrrec de Miquel Gual, responsable comercial d'Adecco, i de Lídia Nicolau, directora de Felicitat, Talent i Cultura d'Habitissimo. Així mateix, en el Corner d'Orientació, els estudiants podran trobar diferents espais que oferiran la informació i l'assessorament necessari per afrontar amb èxit la incorporació al mercat laboral.

Més informació:

http://forumuib.cat/15673/detail/12e-forum-de-land39;ocupacio-de-la-uib.html