Professionals de la psicologia d'Eivissa es formen en coaching

Publicat el 18 de Juny de 2019

La seu de l’AECC a Eivissa va acollir el passat 8 de juny un curs específic sobre ‘coaching’ organitzat pel COPIB, amb l'objectiu de donar a conèixer entre els/les col·legiats/des de l'illa la metodologia d'aquesta tècnica de la mà de María Gilabert Hernando, psicòloga i especialista en una disciplina cada vegada més demandada.

A través d'un programa teòric, basat en conceptes de neurociència, psicologia i coaching, i molt pràctic (jocs de rol, aplicacions tècniques de visualització i praxi de coaching), Gilabert va explicar a les persones assistents la metodologia de la tècnica, va reflexionar sobre com la disciplina pot complementar la teràpia psicològica i els beneficis d'utilitzar-la; va donar a conèixer les onze competències clau que ha de posseir i desenvolupar un bon coach, va revisar les fases del procés de coaching, així com les eines de les quals es disposa i el pla d'acció.

Les persones que varen assistir al curs varen coincidir a assenyalar que la dinàmica utilitzada per la docent va permetre adquirir competències per a posar en pràctica l'après durant les cinc hores de formació.

María Gilabert tornarà a Eivissa per a impartir un nou curs el dia 28 de setembre, centrat en aquesta ocasió en la ‘Psicologia positiva i els pilars de la felicitat’. Psicòloga (C-22377), Gilabert és també llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Gestió de Recursos Humans i Programa ACTP de Coaching. Fundadora de ‘Bevalue’ i ‘Psicología Feliz’ desenvolupa la seva carrera com a manager de RP Internacional en l'Academia de Neurociencia y Educación (ANE) i com a coach d'executius i esportistes.

Més informació i reserva de places a: http://www.copib.es/cursos/20190928ei/curs-psicologia-positiva-i-els-pilars-de-la-felicitat