Reunió de constitució del Consell Municipal de Model de Ciutat

Publicat el 16 de Maig de 2019

El passat dilluns 6 de maig va tenir lloc la primera reunió del Consell Municipal de Model de Ciutat, el nou òrgan consultiu de l'Ajuntament de Palma amb l’objectiu d’afavorir el debat i la participació per definir el model de ciutat i el pla estratègic global de la Ciutat. El COPIB forma part de l’esmentat Consell com a entitat ciutadana col·laboradora, juntament amb la Fundació Pere Mascaró, EAPN-Xarxa per la Inclusió Social, Joves Arquitectes de Mallorca, Arca, Fundació Gadeso i Palma XXI.

La principal funció del Consell presidit per Jaume Garau és la d’assessorar sobre qüestions socials, econòmiques, arquitectòniques i mediambientals que permetin assolir un desenvolupament sostenible de Palma a tots els nivells, afavorint el debat independent i públic.

Com a eina de comunicació amb la ciutadania, el Consell ha decidit elaborar un butlletí mensual conjuntament amb les entitats integrants, a fi de recollir les activitats que tenen programades i les principals accions desenvolupades cada mes relacionades a l'impuls d'un model de ciutat inclusiu i sostenible.

Si voleu rebre el butlletí mensualment, vos convidam a apuntar-vos-hi a aquest enllaç