Vídeos de les ponències de les III Jornades Nacionals Psicoteràpia celebrades a Madrid

Publicat el 31 de Juliol de 2018

El Consell General de la Psicologia -a través de la Divisió de Psicoteràpia (dPsiT)-, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid i el Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros (adscrit a la Universitat Complutense) varen organitzar conjuntament el passat 22 de juny de 2018, les III Jornades Nacionals de Psicoteràpia.

Sota el lema “Contra l'intrusisme? Qualitat, ètica, regulació i informació”, es va realitzar un profund debat sobre la situació actual de la Psicoteràpia al nostre país i a Europa, i els reptes futurs als quals s'enfronta.

Així mateix, es varen abordar diferents, interessants i actuals temes relacionats amb la Psicoteràpia com la telepsicologia, la psicoteràpia amb víctimes del terrorisme, la intervenció psicoterapèutica en divorci amb conflicte d'alta intensitat, la psicoteràpia individual en l'esfera de l'esquizofrènia i l'espectre de l'autisme en adults, l'eficàcia i eficiència en psicoteràpia, la importància de la compassió en la teràpia de dol, la prolongació i terminació del tractament psicoterapèutic en trastorns d'ansietat, l'ètica de la intervenció psicoterapèutica, o la comunicació de la psicologia, entre d’altres.

Per tots aquells col·legiats i col·legiades amb interessos a l'àrea de la psicoteràpia que no varen poder assistir a aquest esdeveniment, podran accedir i visualitzar els vídeos de les diferents ponències de les Jornades a través del canal de Youtube del COP, així com per mitjà de la secció d'esdeveniments del web de la trobada: http://www.eventos.cop.es/Psicoterapia2018/#videos