Aquesta modalitat en línia està oberta únicament a persones no residents a Mallorca.

Els residents a Mallorca han d'inscriure's en la modalitat presencial.

Modalitat presencial

Data: 17 i 18 de maig de 2024

Horari: divendres de 16 a 20:30 h, dissabte de 9 a 14:30 h.

Durada: 8 hores

Lloc: Saló d’actes de l'Hospital Universitari de Son Espases, Palma

ANAR A MODALITAT PRESENCIAL

Descripció

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) organitza les I Jornades de Psicologia de les Illes Balears que, amb el lema "Posant el focus en el benestar psicològic de la infància i l'adolescència", es desenvoluparan els dies 17 i 18 de maig al saló d'actes de l'Hospital Universitari de Son Espases. L'objectiu de l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de Brokers Seguros Profesionales, és abordar alguns dels principals problemes que afecten la salut mental i psicològica del col·lectiu infantojuvenil i implicar les administracions en la recerca de propostes i accions que permetin millorar la intervenció psicològica que s'ofereix actualment.

La salut mental i psicològica infantojuvenil és una de les principals assignatures pendents de sanitat que és urgent atendre i millorar, en un moment crucial on es constata que les taxes de prevalença de problemes emocionals i les dificultats d'ajust psicològic en menors i adolescents de la nostra comunitat autònoma són elevades.

Amb l'organització d'aquestes jornades -obertes a professionals de tots els àmbits, estudiants, cossos i forces de seguretat i persones interessades en la matèria-, el COPIB vol propiciar un espai per al debat i la reflexió que permeti impulsar les accions necessàries, amb els recursos adequats, per garantir la prevenció i promoció de la salut mental de les generacions joves.

La degana del COP de La Rioja i coordinadora de la Divisió de Psicologia Educativa del Consell General de la Psicologia, Pilar Calvo, serà l'encarregada d'inaugurar el programa de continguts, que inclou tres conferències i quatre taules rodones per tractar qüestions com la incorporació del professional de la Psicologia als centres educatius com a prevenció dels problemes psicològics; la violència sexual en menors i adolescents (explotació sexual, impacte i dany psicològic, violència sexual en parelles adolescents...); l'addicció a les tecnologies i les seves conseqüències en menors i adolescents; el dolor adolescent; i les autolesions en menors i adolescents, entre d'altres.

DESCARREGAR PROGRAMA

Privacitat y protecció de dades

El assistent a l’esdeveniment autoritza de manera expressa al COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE LES ILLES BALEARS a realitzar enregistraments dels continguts de la seva assistència i el seu posterior ús i/o difusió mitjançant streaming en la pàgina web i/o en els Perfils de Xarxes Socials del Col·legi... lletgir més.