Data: 18 i 19 d'octubre de 2024

Horari: divendres de 16 a 20 h, dissabte de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.

Durada: 12 hores

Lloc: Seu del COPIB, carrer Manuel Sanchis Guarner 1, Palma

Objectius:

  • Aprendre a conceptualitzar les patologies alimentàries per organitzar un pla de tractament adaptat a la persona
  • Aprendre a estructurar el pla de tractament
  • Oferir eines d'estabilització
  • Aprendre a treballar amb defenses per entendre aquestes patologies
  • Com reconèixer i treballar la dissociació en les diferents patologies alimentàries
  • Comprendre i abordar la distorsió de la imatge corporal als TCA

Ponent: NATALIA SEIJO

Psicòloga (col·legiada G-2322); psicòloga clínica; supervisora EMDR; especialista en trauma complex, aferrament, dissociació, trastorns alimentaris i psicosomàtica mèdica; i certificada en diversos enfocaments somàtics i psicologia sistèmica.

Preu:
  • 100 € Col·legiats/des COPIB Mallorca i altres COPS
  • 50 € Col·legiats/des de Menorca, Eivissa o Formentera (ingrés del 50% de la matrícula que es tornarà una vegada finalitzat el curs)
  • 90 € Col·legiats/des integrants de Grups de Treball del COPIB
  • 85 € Col·legiats/des en atur, col·legiats/des jubilats/des o amb discapacitat igual o major del del 33%
  • 75 € Estudiants de Psicologia, Màster PGS i altres màsters universitaris homologats de Psicologia