Celebració de la Primera Gimcana Intergeneracional

El passat 1 de maig la vocalia de Psicologia de l'Envelliment del COPIB organitzà una gimcana intergeneracional al Parc de Sa Feixina, una activitat més del pla anual d'activitats emmarcades dins l'any Europeu d'Envelliment Actiu i de la Solidaritat intergeneracional.

Amb aquesta activitat es varen plantejar diversos objectius que vàrem fer operatius en les diferents proves en la qual va estar estructurada la gimcana: Experiència intergeneracional, estimulació de les funcions cognitives, sensibilització i conscienciació de realitats de la vellesa i emocions.

Va haver-hi una participació de 23 equips intergeneracionals, el que va suposar un total de 62 participants directes i uns 40 indirectes que donaven suport als equips inscrits.

 

Continuam donant a conèixer l'important paper del psicòleg en el procés d'envelliment saludable i de sensibilització a les altres generacions. Una activitat més que fa visibles i propers als/a les psicòlegs/gues de la nostra comunitat.

 

Al web del COPIB, a la secció Vocalia de Psicologia de l'Envelliment, i a partir de dia 11 hi trobareu l'avaluació dels resultats quantitatius i qualitatius d'aquesta nova activitat del COPIB, així com l'estructura en la qual se sustentà.

Animam a la participació en la nostra vocalia a tots/totes els/les col·legiats/des i especialment als/les nostres col·legues ‘sèniors’ que tant poden enriquir els objectius d'aquesta vocalia.

Ja som 14 psicòlegs/ogues compromesos/es amb el nostre procés d'envelliment saludable i el de la societat!