Celebració del curs d’Elaboració d’informes pericials

Els dies 18 i 19 del present mes, va tenir lloc a Eivissa el curs d’“Elaboració d'informes pericials” impartit per María José Catalán Frías (psicòloga de l'Administració de Justícia i adscrita a l'Audiència provincial de Múrcia; docent de multitud de programes formatius de postgrau en l'àmbit de la Psicologia jurídica i forense; i també degana del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat de Múrcia).

El curs va tenir una durada de 15 hores, va haver-hi part teòrica en la qual es va recalcar els passos per fer un bon informe pericial, així com aclariments sobre el codi deontològic de la nostra professió i com no infringir-ho. Després del marc teòric, el curs es va caracteritzar per l'estudi de casos reals essent principalment pràctic.

El curs va ser molt valorat per tots els assistents, ja que la proximitat i la facilitat de la docent per explicar el tema va fer que tots estiguéssim en la mateixa línia i es treballàs de forma molt còmoda i productiva.

En ser un curs molt pràctic es va aconseguir un clima de participació molt bona el que va comportar un gran enriquiment professional entre tots els assistents.

Finalment, volem agrair a l'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer, l'haver-nos cedit les seves instal·lacions, la qual cosa va fer possible la celebració del curs.