Celebrada la reunió de col·legiats/ades d'Eivissa i Formentera

El passat 20 de novembre va tenir lloc la reunió mensual amb els col·legiats de les Pitiüses.

Hi va haver una bona assistència, al voltant de 15 col·legiats, la qual cosa va fer que l'intercanvi d'idees i objectius per dinamitzar la professió i divulgar la labor del psicòleg en la nostra societat, fos molt productiva.

Es varen llançar diverses idees que pretenem dur a la pràctica entre tots l'any nou. Es va parlar de fer un cinefòrum: a partir d'una pel·lícula o documental es farà una petita taula rodona on es debatrà sobre la problemàtica tractada en el film.

També es va proposar fer una espècie de “cafès temàtics” per als col·legiats: seria un espai on es faria una petita exposició sobre un tema concret, per exemple “la depressió diagnòstic i tractament”, on cadascun dels integrants aportaria la seva experiència en el tema. Pensam que serà una magnífica fórmula per aprendre i donar-nos el suport que en ocasions necessitam.

Es va decidir posposar la pràctica de Mindfulness per al dia 20 de desembre a les 20.00h a la seu de l’AECC (com ja sabeu, aquestes sessions són gratuïtes per al nostre col·lectiu). La data prevista anteriorment coincideix amb un esdeveniment que té a veure amb la nostra professió i al qual molts dels assistents hi volien acudir.

Un altre tema que es va tractar, amb la finalitat que ens unim més, ja no només a nivell professional sinó també en el plànol personal i aprofitant les dates que s'apropen, és fer un sopar de Nadal. Serà el divendres 20 de desembre a les 21:30h., malgrat no està confirmat el lloc ni el preu del menú. Tots el col·legiats que estiguin interessats en assistir-hi, es poden posar en contacte amb la vocal d’Eivissa, Minaya Benavente (609227577).

Finalment, es va decidir que la següent reunió serà el 21 de gener de 2014 a les 19.30h. a la seu de l’AECC.