Celebrada reunió amb els/les col·legiats/des d’Eivissa i Formentera el dia 8 d’abril del 2014

El 8 d'abril passat va tenir lloc a Vila la reunió mensual dels col·legiats d'Eivissa i Formentera amb la seva vocal, Minaya Benavente. Va haver-hi una gran assistència, al voltant de 25 col·legiats. Els principals punts tractats varen ser:

  • La nova esmena del BOE en relació als Psicòlegs Generals Sanitaris, i l’especial situació dels psicòlegs que sense ser clínics treballen en centres de salut pública. Es va obrir un debat intens sobre la nova esmena per als Psicòlegs Generals Sanitaris i les particularitats que cadascun de nosaltres té i que la llei no deixa massa clares. Es va instar als col·legiats que enviassin un email al COPIB amb els dubtes que tenguessin per intentar resoldre’ls en la reunió que pròximament se celebrarà amb el degà i el tresorer de la Junta de Govern.
  • La situació de la Psicologia d'Emergències dins de la nostra comunitat. Licitació per a la creació de l'equip d'emergències. Es va explicar que el Col·legi es presentarà a la Licitació i es va animar als col·legiats perquè formassin part del grup d'emergències, ja que és una necessitat social molt important que s’ha de cobrir.
  • Preparació del proper cinefòrum. La propera cita serà el divendres 23 de maig en el Club Diario de Ibiza. La temàtica estarà centrada en “l'home d'avui”. Es va decidir la comissió per al mateix.

Finalment, es va fixar la data de la propera reunió per al dimecres 16 de maig a les 19.30h a la seu de l’AECC.