Celebrada reunió dels/de les col·legiats/des d'Eivissa i Formentera el passat 24 de setembre

El passat dimarts 24 va tenir lloc la reunió dels/de les col·legiats/des d'Eivissa i Formentera juntament amb la seva vocal de la Junta de Govern del COPIB, Minaya Benavente.

La trobada va ser un èxit, no només per la quantitat de col·legiats/des que varen assistir-hi, una vintena, sinó també pel gran intercanvi de coneixements i idees que es varen exposar. Tot això desenvolupat en un clima fantàstic.

Es varen tractar diversos punts, entre ells:

  • La formació d’un grup privat a gmail per tal d’anar fent revisió de casos online o exposar els dubtes que necessitam resoldre de forma urgent i que no puguin esperar per a la propera reunió. Gràcies a una de les nostres col·legues, el grup online ja està funcionant i tots/es els/les col·legiats/des de les Pitiüses que estigueu interessats/des en formar-hi part, cal que vos poseu en contacte amb la vocal perquè vos expliqui quines passes cal fer.
  • D'altra banda, es va acordar fer unes pràctiques gratuïtes sobre mindfulness -només per a psicòlegs/gues-, que serien d'una hora al mes i que començarien el primer divendres de novembre, dia 8. Les sessions les impartiria n’Ana María Costa, membre del grup de treball de mindfulness del COPIB.
  • Es varen resoldre dubtes sobre temes relacionats amb la nostra professió.

La trobada va ser un intercanvi de coneixements, de diferents visions i orientacions, la qual cosa va resultar molt enriquidora i gratificant per als assistents.

La propera reunió es va reservar per dimecres 23 d'octubre a les 19:30, a la seu de l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer.