Celebrat a Eivissa el taller: Particularitats de la intervenció psicològica, social, sanitària i educativa en illes i poblacions reduïdes

Divendres passat, dia 15, va tenir lloc a Eivissa el taller de Particularitats de la Intervenció psicològica, social, sanitària i educativa en illes i poblacions reduïdes, impartit per Javier Serapio.

Novament, aquest magnífic ponent va compartir amb tots els assistents no només la seva extensa experiència laboral, sinó també els seus estudis de recerca sobre l'especial realitat de viure en llocs reduïts i allò que implica en la nostra professió, no només per al propi psicòleg sinó també per als usuaris dels nostres serveis. Com el fet de trobar-nos habitualment amb els nostres pacients pot influir en la teràpia i com ens pot afectar als professionals en la nostra vida personal.

Ens va suggerir diverses vacunes per poder manejar aquestes situacions que en ocasions poden ser molt molestes i incòmodes.

Com sempre, Javier Serapio va aconseguir un clima còmode en el qual hi havia un gran grau de participació per part de l'alumnat, on qui va voler va exposar les seves experiències personals, creant-se debats realment enriquidors.

Serapio 1   Serapio 2