EL COPIB col·labora amb el nou web d'envelliment actiu del IMSERSO

L’IMSERSO OBRE UN WEB SOBRE ENVELLIMENT ACTIU

La vocalia de psicologia de l'Envelliment del COPIB hi participa!

Aquest any 2012 ha estat declarat Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional. A través d'aquesta iniciativa, la Comissió Europea s'ha proposat conscienciar als diferents estats membres sobre la necessitat de promocionar un envelliment actiu i saludable en una població europea cada vegada més envellida.

En el marc d'aquesta campanya europea, l'Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) ha creat, dins de la seva plataforma web, un nou espai amb el qual pretén transmetre informació, compartir experiències, mobilitzar a tots els agents implicats i sensibilitzar a la societat en general, en relació amb l'activitat que es durà a terme en aquest àmbit.

A través d'aquest nou espai web (accessible a: www.envejecimientoactivo2012.es), l’IMSERSO ofereix un calendari d'activitats online relacionades amb la promoció d'un envelliment actiu, així com exemples de bones pràctiques i documentació d'interès a l'àrea. Les persones, organismes i associacions vinculats a aquest camp de treball podran bolcar les seves propostes o activitats a través d'aquest nou recurs, de tal manera que aquesta informació estigui a l’abast de totes les persones interessades.

També volem informar-vos que ja està penjat el llibre blanc de l’envelliment actiu. El podeu descarregar a: http://www.envejecimientoactivo.com/imagenes/lbea.pdf

Des de la vocalia de psicologia de l'envelliment estam treballant en un programa d'activitats per aquest any tan especial per a nosaltres, al qual vos convidam a participar-hi activament!

Podeu enviar-nos la vostra proposta al Col·legi posant com a assumpte “Proposta activitat EA 2012”, i participar en la nostra propera reunió de vocalia del dia 25 de gener a les 19,30h al COPIB per anar donant forma, contingut i calendari al màxim d'activitats.