Enquesta per conèixer els professionals que treballen en cada una de les àrees de la Psicologia de l’EnvellimentEl Consell General de la Psicologia (COP) té un interès creixent per conèixer els professionals que treballen en cadascuna de les àrees d'intervenció de la Psicologia.

El Grup de Treball de Psicologia de l'Envelliment compta amb un desenvolupament històric important, i consideram que amb un potencial d'intervenció futura significatiu.

Per això, aquest Consell General, a través de la Coordinadora del Grup de Treball de Psicologia de l'Envelliment està interessat en conèixer quin és el mapa dels professionals que treballen dins dels diferents àmbits d'intervenció de la psicologia de l'envelliment, i quines són les activitats, marc d'intervenció, dificultats, etc. del seu treball en aquesta àrea.

Si ets un psicòleg/oga que:

Treballes o has treballat en qualsevol àmbit de la Psicologia de l'Envelliment (Centres de Dia, Residències, Recerca, Docència, Prevenció, Demències...):

NECESSITAM QUE CONTESTIS L’ENQUESTA (via on-line).

Els resultats seran exclusivament d'ús intern d'aquest Consell General de COP, i de publicar-se algun resultat només es farà a nivell global, per defensar l'especialització, i no es revelarà en cap cas la identitat dels enquestats.

Per favor, punxa al següent enllaç per començar a contestar (temps estimat per contestar 10 minuts).

http://cop.es/c