Èxit rotund en la 1ª Jornada "A partir dels 50 revisa't la memòria"

ÈXIT ROTUND EN LA PRIMERA JORNADA
“A partir dels 50 revisa't la memòria”
Al PARC DE SA FEIXINA AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER I DE LES PERSONES GRANS

 

La vocalia de Psicologia de l’Envelliment va organitzar el dia 28 de setembre una Jornada d'activitats amb motiu del Dia mundial de l'Alzheimer (21 setembre) i el Dia internacional de les persones grans (1 d'octubre) al parc de Sa Feixina de Palma.

L'experiència fou gratament sorprenent. Es varen passar un total de 81 tests i més de 150 persones varen gaudir d'una jornada d'activitats variades, com ara banc de records i llibre de visites, mentre s'anava amenitzant l'espera per a la passada de tests amb una divertida sessió de gimnàstica mental.

Tot això va ser possible gràcies a un equip format per deu psicòlegs i el personal administratiu del COPIB a més del suport i implicació del Govern balear, Ajuntament de Palma i del suport incondicional a la iniciativa de la Junta de Govern del COPIB.

Per al proper mes de novembre s'organitzarà una xerrada-taller a la qual hi seran convidades totes les persones grans que varen participar en les jornades i que ens varen facilitar les seves dades. Aprofitarem l’avinentesa per fer-los lliurament dels resultats de les seves proves amb l'informe corresponent.

Teresa Jaudenes

Vocal de Psicologia de l’Envelliment del COPIB

Jornada Alzheimer 3 Jornada Alzheimer 3 Jornada Alzheimer 4 Jornada Alzheimer 5
Jornada Alzheimer 3 Jornada Alzheimer 6 Jornada Alzheimer 7 Jornada Alzheimer 8