Resum de la reunió informativa de la Junta de Govern del COPIB amb els/les col·legiats/des d’Eivissa i Formentera celebrada el 12 de novembre de 2011

RESUM DE LA REUNIÓ INFORMATIVA DE LA JUNTA DE GOVERN DEL COPIB AMB ELS/LES COL·LEGIATS/DES D’EIVISSA I FORMENTERA CELEBRADA EL 12 DE NOVEMBRE DE 2011

Dissabte passat, dia 12 de novembre, es va realitzar a Eivissa una reunió entre els col·legiats d'Eivissa i Formentera i Javier Torres (degà), Fernando Rivera (tresorer), Antònia Ramis (sotssecretària) i Minaya Benavente (vocal d'Eivissa i Formentera) com a representants de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB).

La reunió es va desenvolupar en un clima fantàstic en el qual cadascun dels col·legiats va poder expressar les seves inquietuds i dubtes pel que fa a la nostra professió.

Es va parlar de forma extensa sobre la nova llei de salut pública on es reconeix la psicologia com a professió sanitària. Es va explicar quins són els requisits per poder sol·licitar el reconeixement de psicòleg generalista sanitari a partir d'aquesta nova esmena.

Es va informar sobre la nova guia de recursos on-line i com es pot actualitzar de forma immediata qualsevol canvi de dades. És una guia a la qual qualsevol usuari pot accedir-hi i on s'informa dels diferents psicòlegs que pot haver-hi, per cobrir les seves necessitats.

Es va debatre també sobre com accedir als títols de la biblioteca del COPIB i dels tràmits a seguir per sol·licitar el préstec dels mateixos.

Malgrat la reunió no va ser molt concorreguda, es va generar un gran debat sobre diferents aspectes de la nostra professió; els col·legiats exposaren les seves inquietuds i, en la mesura del possible, es varen resoldre els dubtes que es varen presentar.