Reunió mensual dels/de les col·legiats/des d'Eivissa i Formentera

El passat 23 d'octubre es va celebrar la reunió periòdica entre els/les col·legiats/des d'Eivissa i Formentera amb la seva vocal Minaya Benavente.

En aquesta trobada es varen tornar a tractar temes relacionats amb la nostra professió.

A les reunions els participants intercanvien idees, la qual cosa fa que la relació entre els professionals de l’illa sigui millor, i que es resolguin dubtes: s’ha creat un bon ambient de suport entre tots els participants.

Així mateix, es va animar als assistents perquè proposassin cursos per a l'any que ve, i que diguessin quins temes de formació els agradaria que es tractassin a les Pitiüses.

Es va recordar que el proper 8 de novembre el grup de treball de Mindfulness començarà la seva sessió gratuïta d'aquesta pràctica i en la qual estan convidats tots els/les col·legiats/des. L’esdeveniment serà a càrrec de la psicòloga Ana Mª Costa a la seu de l'Associació de Lluita Contra el Càncer d'Eivissa, el proper divendres 8 de novembre a les 20:00h.

També es va debatre sobre la possibilitat de crear un grup de treball per a seguiment de casos.

Finalment, es va acordar que la propera reunió tendrà lloc el 20 de novembre a les 19:30h. a l'Associació AECC, com sempre.