El COPIB, entitat col·laboradora del XIII Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives, SECPAL 2022

Publicat el 10 de Maig de 2022

El COPIB participa com a entitat col·laboradora en el XIII Congrés Internacional SECPAL 2022, que se celebrarà a l'Auditòrium de Palma del 9 a l'11 de juny. Amb el lema ‘Donant Valor a la vida’, l'esdeveniment bianual promogut per la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives reprèn la seva activitat després de dos anys d'aturada motivada per la pandèmia, per a reflexionar i avançar en el desenvolupament de coneixements que garanteixin les millors i més actualitzades respostes a les necessitats d'atenció en el final de la vida dels/de les pacients i les seves famílies, integrant tot el viscut durant la pandèmia.

El 2020, la Junta de govern del Collegi va acordar oferir el suport institucional a la proposta de la societat balear ILLESPAL, organisme presidit fins al 2020 per la Dra. Catalina Rosselló Forteza, estant actualment presidit per la Dra. Carmen Moreno Hoyos, per a organitzar a Palma la trobada internacional bianual de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives per l'inqüestionable interès de l'esdeveniment per a tots els professionals que des de l'àmbit de la Psicologia es dediquen a les Cures Pal·liatives i per a visibilitzar aquesta àrea de treball en la nostra Comunitat Autònoma.

Ponents de reconegut prestigi d'àmbit nacional i internacional participaran en el congrés, per a abordar temes d'actualitat, com els relacionats amb la recent Llei orgànica 3/2021, de 24 de març, de regulació de l'eutanàsia aprovada a Espanya, sense obviar qüestions transversals com la formació, la docència i la recerca.

Més detalls de l'esdeveniment en el següent enllaç: secpal2022palma.com.