Creación de una bolsa de profesionales de la psicologia para colaborar en programas dirigidos a la ciudadanía con motivo del aislamiento por la pandemia del Covid-19

Publicado el 18 de Marzo de 2020

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) davant l'activació de l'estat d'alarma degut a la pandèmia del COVID-19, vol crear una borsa de psicòlegs i psicòlogues voluntaris/as per atendre les necessitats que es poden derivar de l'estat de confinament que estam vivint. La situació actual d'aïllament degut a l'activació de l'estat d'alarma per emergència sanitària pot provocar en cada persona distintes reaccions que en alguns casos poden ser difícils de gestionar a causa de l'estat actual d'aïllament i al canvi sobtat que ha sofert el nostre dia a dia.

Durant els darrers dies, el COPIB ha rebut vàries propostes de collegiats/des posant-se a la disposició de la ciutadania per atendre les necessitats psicològiques que la ciutadania pugui presentar davant aquesta excepcional situació. Per aquest motiu es creará una borsa de psicòlegs i psicòlogues que s'activaria sempre amb la direcció del COPIB i en constat coordinació amb les institucions pertinents.

Si estàs interessat/da en formar part d'aquesta borsa de psicòlegs i psicòlogues només has d'enviar un email amb el teu nom complet i nombre de collegiat/ada a copib@cop.es adjuntant un breu CV.

La Junta de Govern del COPIB vol agrair la vostra implicació i collaboració, ressaltant la importància de esser present en els moments difícils amb la nostra professió.