CURS: Intervenció Psicològica en Situacions de Crisis i Emergències: presentació de casos i construcció des de l'experiència


Data: 11 de desembre de 2021

Horari: De 9:30 a 13:30 i de 16 a 19 h.

Durada: 7 hores

Lloc: Seu de la AECC de Eivissa, carrer Josep Zornoza Bernabéu 5 baixos, Eivissa

Objectius

- Identificar els diferents escenaris d'intervenció que puguin presentar-se en les situacions d'emergència exposades per a delimitar els recursos disponibles i la intervenció a realitzar en cadascun d'ells.

- Analitzar i valorar els diferents escenaris d'intervenció psicològica derivats d'una situació d'emergència real.

- Identificar les bones pràctiques i les dificultats que els professionals de la Psicologia d'Emergències poden trobar en la realització de les intervencions en situacions d'emergències.

- Adquirir a través de les experiències d'altres professionals de la Psicologia d'Emergències estratègies, habilitats i coneixements, amb la finalitat d'afermar i ampliar bones pràctiques, així com millorar la gestió de les dificultats que es presentin en les intervencions a realitzar. Metodologia Visió eminentment pràctica sota els principis metodològics de participació.

PONENTS

Angélica Rodríguez García: Psicòloga (collegiada O-01917); psicòloga general sanitària; màster universitari en Psicopatologia i Salut; màster universitari en Psicologia del Coaching; experta universitària en Intervenció en Crisi; acreditació professional de psicòloga experta en Psicologiad'Emergències i Catàstrofes; membre de la Comissió Nacional d'Acreditació Professional (CNAP) en Psicologia d'Emergències del Consell General de la Psicologia; i membre del grup d'intervenció psicològica en emergències i catàstrofes (GIPEC) del Collegi Oficial de Psicòlegs del Principat d'Astúries (COPPA).

Antònia Ramis Oliver: Psicòloga (collegiada B-00359); coordinadora del Grup d'Intervenció Psicològica en Emergències i Catàstrofes (GIPEC IB); i acreditació professional de psicòloga experta en Psicologia d'Emergències i Catàstrofes.

Preu:
  • Col·legiats/des Eivissa i Formentera 30€
  • Col·legiats/des integrants del Grup d’Intervenció Psicològica en Emergències i Catàstrofes (GIPEC) Gratuït€
  • Col·legiats/des associats/des de COPs a nivell Internacional 45€
  • Col·legiats/des en atur i col·legiats/des jubilats/des 20€
  • Estudiants psicologia. Màster PGS i altres màsters universitaris homologats de Psicologia 20€
  • 15 Estudiants pre-col·legiats€