​El COPIB assisteix a una nova i participativa edició del Job Day de la UIB

Publicat el 25 de Març de 2024
​El COPIB assisteix a una nova i participativa edició del Job Day de la UIB

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) va participar amb un expositor en la nova edició del Job Day, que, organitzat per la Fundació Universitat Empresa de les Illes, la UIB i el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP), es va celebrar els dies 12 i 13 de març, a l'edifici de l'Escola d'Hostaleria del campus universitari.

La Junta de Govern del COPIB va acordar participar en la nova edició de l'esdeveniment, perquè els estudiants de la Facultat de Psicologia se sentissin representats pel seu col·legi professional, proporcionar-los informació i resoldre els seus dubtes.

Amb aquest objectiu, representants del COPIB varen dur a terme una tasca divulgativa en l'expositor habilitat per a l'ocasió. Allà, varen oferir informació detallada sobre la precol·legiació i col·legiació, així com sobre les formacions, activitats i serveis que actualment ofereix el Col·legi.

El degà, Javier Torres, es va acostar també fins a l'expositor del COPIB, que va poder visitar-se al hall de l'edifici de l'Escola, al costat del d'altres col·legis professionals presents a la cita.

En aquesta nova convocatòria, la trobada que ofereix als/a les universitaris/àries eines per a la seva incorporació al món laboral ha reunit 160 empreses de tots els sectors i ha ofert més d'un miler de llocs de treball i vacants pràctiques.

Juntament amb el COPIB i els col·legis professionals, cadenes hoteleres, empreses de lloguer de cotxes, immobiliàries, grans superfícies, companyies informàtiques o de serveis, han participat en la cita, que també ha comptat amb espais d'orientació, d'oposicions, d'emprenedoria i d'ocupació digital, entre d'altres.