El COPIB celebra amb èxit el seu primer taller intensiu de ‘mindfulness’ en el santuari de Santa Llucia

Publicat el 20 de Juny de 2022

El santuari de Santa Llucia, a Mancor de la Vall, va acollir els passats 11 i 12 de juny el primer taller intensiu de mindfulness organitzat pel COPIB. La trobada, que va reunir una desena de persones, va comptar amb cinc professionals de la psicologia per a dirigir les diferents sessions que es varen desenvolupar i que varen servir per a aprofundir en la pràctica del mindfulness, afermar conceptes i afavorir la integració d'aquesta eina per a aplicar-la en totes les parcelles de la vida diària afavorint un major benestar personal.

Les coordinadores del taller, Carme Aguiló i María del Diego Barquín, expliquen que l'objectiu d'organitzar aquestes jornades era propiciar un ambient segur per a l'intercanvi d'experiències, dificultats i dubtes que solen sorgir durant les sessions pràctiques de mindfulness que ofereix regularment el COPIB tots els dimarts.

A més d'aprofundir en la pràctica, l'esdeveniment va dedicar també un apartat especial per a ensenyar eines complementàries d'autocura per a facilitar la gestió de les emocions i pensaments disruptius, evitar l'esgotament emocional i promoure l'autocompassió i la consciència plena en les persones participants.

L'entorn natural en el qual se situa el santuari i el tracte fantàstic de les germanes de Santa Llucia durant els dos dies de retir varen afavorir l'actitud col·laboradora i participativa dels assistents en tot moment i varen contribuir a l'èxit de la trobada.