El COPIB col·labora en les Jornades sobre Agressions al Personal Sanitari promogudes pel Col·legi de Fisioterapeutes

Publicat el 25 de Març de 2024
El COPIB col·labora en les Jornades sobre Agressions al Personal Sanitari promogudes pel Col·legi de Fisioterapeutes

El degà del COPIB, Javier Torres, es va reunir el passat 5 de març amb representants del Col·legi de Fisioterapeutes de les Illes Balears (COFIB), amb l'objectiu de coordinar i concretar la participació del Col·legi en les Jornades sobre Agressions al Personal Sanitari que promou el COFIB. A més de professionals de la Psicologia i fisioterapeutes, en l'esdeveniment participaran també professionals del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), del Col·legi de Farmacèutics, i de Dentistes.

Aquestes jornades, programades per a l'11 de maig en horari matutí, tendran lloc al saló d'actes del COMIB. El seu enfocament principal serà oferir una visió integral de la problemàtica de l'agressió al professional sanitari en cadascuna de les àrees convocades. La participació del COPIB se centrarà a compartir coneixements sobre la gestió de situacions conflictives i agressions cap als professionals per part dels pacients, i proporcionant pautes i eines per abordar eficaçment aquestes situacions.

La col·laboració entre el COPIB i el Col·legi de Fisioterapeutes cerca enriquir el debat sobre la seguretat i el benestar dels professionals sanitaris. La iniciativa pretén generar un espai d'aprenentatge i reflexió que contribueixi a millorar les condicions laborals i promoure estratègies efectives per enfrontar els desafiaments que enfronten els professionals de la salut en l'exercici de les seves funcions.

El degà del COPIB va expressar el seu compromís amb l'èxit d'aquestes jornades i va destacar la importància d'unir esforços per abordar temes rellevants que afecten el personal sanitari a les Illes Balears.