El COPIB col·labora en l'organització d'un seminari web que aborda aspectes essencials de la intervenció psicològica coordinada per organitzacions internacionals

Publicat el 10 de Juny de 2021

El COPIB participa com a entitat col·laboradora al seminari web El Rol de les Nacions Unides en la Resposta a Desastres: Esment especial sobre la intervenció psicològica en els huracans Eta i Iota a l’Amèrica Central. L'esdeveniment gratuït tendrà lloc el pròxim dia 10 de juny, de 16.30 a 18.00 (hora d'Espanya). En cas de no poder assistir al directe, la persona que s'hagi registrat tendrà dues setmanes per a visualitzar la conferència en diferit.

De la mà de prestigiosos especialistes internacionals en la gestió psicològica d'emergències en casos de desastres naturals, durant la sessió s'abordaran aspectes essencials de la intervenció psicològica coordinada per organitzacions internacionals com Nacions Unides o Metges sense fronteres.

En concret, hi intervindran:

Juan Pablo O´Farrill Duque. Psicòleg. Assessor de Resposta a Desastres per a l'Oficina de Coordinació d'Assumptes Humanitaris de les Nacions Unides, representada a Mèxic.

Bàrbara Batista. Assessora regional de Resposta a Desastres (coordinadora regional per a Mèxic i Centreamèrica)

Erlin Palma García. Assessora de Resposta a Desastres per a l'Oficina de Coordinació d'Assumptes Humanitaris de les Nacions Unides, representada a Hondures.

Melani Barrera. Psicòloga i supervisora del programa psicològic en el projecte Choloma, Metges sense Fronteres.

Juntament amb el COPIB, el seminari web es desenvolupa amb col·laboració de la Red Iberoamericana de Psicología de Emergencias (RIPE) que té per objecte agermanar als professionals de la Psicologia d'Emergències d'Espanya, Portugal i els països Iberoamericans, per a compartir propòsits, objectius i procediments.