El COPIB col·labora amb el VIII Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut infantojuvenil

Publicat el 23 de Maig de 2022

La Junta Permanent del COPIB va acordar el passat dilluns 9 de maig reprendre la col·laboració del Col·legi amb l’International Congress of Clinical and Health Psychology on Children and Adolescents (Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut en nins i adolescents). L'esdeveniment professional, promogut pel grup de recerca Aitana de la Universitat Miguel Hernández, celebrarà del 16 al 19 de novembre la vuitena edició en el Centre de Congressos de la ciutat d'Elx.

En virtut d'aquesta col·laboració, els/les col·legiats/des del COPIB interessats/des a participar en l'esdeveniment podran beneficiar-se d'una tarifa reduïda en formalitzar la seva inscripció.

El VIII Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut infantojuvenil té la missió de difondre els avanços més recents sobre el benestar psicològic infantojuvenil, promoure l'intercanvi d'experiències i potenciar xarxes de collaboració entre investigadors i professionals d'aquest camp, per a oferir una atenció de qualitat a la salut mental infantil.

Les persones interessades a conèixer els detalls del programa i formalitzar la inscripció poden fer-ho a l'enllaç:

https://www.aitanacongress.com/2022/