El COPIB convida a la psicòloga Cristina Llagostera a presentar el seu llibre ‘Morir con amor’ i a compartir els seus coneixements en l'acompanyament al final de la vida d'una persona

Publicat el 13 de Juny de 2022

És possible viure amb sentit el trànsit final? Com afrontar un procés de malaltia terminal? Què significa “morir en pau”?

Cristina Llagostera, psicòloga especialista en cures pal·liatives i referent al nostre país en l'acompanyament en morir, respondrà a aquestes i altres preguntes durant la presentació del seu llibre Morir con amor. Testimonios inspiradores de personas que se fueron en paz (Ediciones Urano, 2022). L'acte gratuït organitzat pel COPIB es farà el pròxim 28 de juny, a les 19.30 hores, i podrà seguir-se a través de la plataforma Zoom.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE I DEBATMorir con amor. Testimonios inspiradores de personas que se fueron en paz

Amb el propòsit d'oferir guia i consol a persones que es troben davant el repte vital que suposa el tràngol de la mort, Cristina Llagostera explora en aquest llibre deu temes psicològics i existencials que aporten una dimensió més oberta i profunda de la mort. Així mateix, l'autora també comparteix en aquest treball els testimoniatges commovedors de persones de diferents edats i condicions que varen aconseguir trobar calma, transcendir el sofriment i connectar amb l'essencial en els últims moments de la seva vida.

L'acte, moderat per la psicòloga i coordinadora del Grup de Treball de Prevenció del Suïcidi del COPIB, Jennifer Prata, comptarà també amb les intervencions de Raquel Rodríguez, psicooncòloga de l'Equip d'Atenció Psicosocial de l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma; de Belén González, oncòloga paliativista de l'Hospital Son Llàtzer; i de Marian García, infermera (DUE), màster en cures pal·liatives i coordinadora de Palma Compassiva.