​El COPIB enforteix vincles amb estudiants de 4t de Psicologia de la UIB en una trobada informativa per resoldre dubtes sobre el seu futur professional

Publicat el 18 de Juny de 2024
​El COPIB enforteix vincles amb estudiants de 4t de Psicologia de la UIB en una trobada informativa per resoldre dubtes sobre el seu futur professional

Alumnes de quart curs de Psicologia de la UIB varen assistir el passat dimarts 11 de juny a la trobada organitzada pel COPIB, amb l'objectiu d'afavorir un major acostament del Col·legi amb els estudiants i la institució universitària.

Durant la reunió, que es va estendre durant una hora i mitja, el degà, Javier Torres, la vicesecretària de la Junta de Govern del COPIB, Ana Maria Madrid, i la vocal de Nous Professionals i Universitat, Jennifer Prata, varen compartir la seva experiència, varen respondre a les preguntes dels vuit alumnes assistents, que varen plantejar els principals dubtes i inquietuds que es plantegen sobre l'inici de la seva trajectòria professional.

La Junta de Govern del COPIB considera fonamental enfortir els vincles amb els estudiants i la universitat per promoure una major cohesió entre els professionals de la Psicologia a les Illes. Establir aquest tipus de vincles contribueix a crear un ambient de col·laboració i suport mutu entre els futurs psicòlegs i la institució col·legial. A més, facilita l' intercanvi de coneixements i experiències, la qual cosa enriqueix la formació dels estudiants i enforteix la comunitat professional en la comunitat autònoma.

A parer del degà, Javier Torres, "la interacció entre el Col·legi, els estudiants de Psicologia i la UIB és clau per al desenvolupament d'una xarxa sòlida i unida de professionals de la Psicologia a les Illes. En promoure aquestes trobades i activitats, es fomenta l'aprenentatge continu, s'estimula la participació dels estudiants en la comunitat professional i se senten les bases per a una col·laboració fructífera en el futur. Aquesta iniciativa reflecteix el compromís del COPIB amb el creixement i la consolidació del sector psicològic a Balears".