​El COPIB i la FISB estudien col·laborar per contribuir al benestar i la integració de les persones sordes en la societat balear

Publicat el 25 de Març de 2024
​El COPIB i la FISB estudien col·laborar per contribuir al benestar i la integració de les persones sordes en la societat balear

El passat dimarts 12 de desembre, el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), Javier Torres, va mantenir una reunió significativa amb la psicòloga de la Federació Balear de Persones Sordes de Balears (FSIB), Helena Manrique Sanagustín. El propòsit principal d'aquesta trobada va ser analitzar la viabilitat d'establir un conveni de col·laboració entre ambdues institucions que contribueixi positivament al benestar i la integració de les persones sordes en la societat balear.

En concret, el potencial acord se centraria en la realització d'activitats de divulgació i sensibilització ciutadana dirigides al col·lectiu de persones sordes. Ambdues parts varen expressar el seu interès a treballar conjuntament per promoure la consciència i comprensió sobre les necessitats i desafiaments que enfronta aquest sector de la societat.

El degà, Javier Torres, va expressar el seu compromís amb la inclusió i el suport a comunitats diverses, destacant la importància de la col·laboració interinstitucional per aconseguir un impacte significatiu en la consciència social. Per la seva banda, la representant de la FSIB va expressar el seu interès per la possibilitat de treballar en estreta col·laboració amb el COPIB per avançar en iniciatives que beneficiïn la comunitat sorda.

Ambdues parts varen acordar explorar en detall les possibilitats de col·laboració, per formalitzar un conveni que permeti l'execució efectiva d'activitats conjuntes en pro de la sensibilització i la inclusió.