El COPIB participa en la Jornada parlamentària ‘Adolescència i tecnologies. Una mirada des del benestar emocional i la promoció de la salut mental’

Publicat el 20 de Octubre de 2022

El COPIB participarà en la Jornada parlamentària ‘Adolescència i tecnologies. Una mirada des del benestar emocional i la promoció de la salut mental’ que, organitzada per Unicef Comitè Balears, es desenvoluparà el divendres 28 d'octubre en la seu del Parlament de les Illes Balears, de 9.30 a 14.30 hores.

La psicòloga Marga Serra, membre del Grup de Treball de Psicologia d'Igualtat i Gènere del COPIB, representarà al Col·legi en la primera de les dues taules rodones que es duran a terme i que reunirà experts de diferents àmbits per a reflexionar sobre l’‘Ús de les tecnologies en l'adolescència i la seva repercussió en el benestar emocional. Situació a les Illes Balears’.

El comitè balear d'Unicef promou aquesta jornada després de fer públiques les dades de l'informe ‘L'impacte de la tecnologia en l'adolescència’, un document que ha estat elaborat a partir d'una mostra de 3.000 estudiants de les Illes i que llança dades rellevants sobre els vincles i riscs de l'ús de les noves tecnologies per al benestar emocional.

En el context de treball de l'organització en la Comissió de Seguiment del Pacte per la Infància a Balears, Unicef considera rellevant facilitar i generar un espai conjunt de reflexió sobre la situació existent i les bones pràctiques que ja s'estan implementant en el territori, amb la finalitat d'identificar conjuntament propostes i compromisos per a continuar vetllant pels drets de l'adolescència en l'ús de les tecnologies i la seva vinculació a la promoció de la salut i el benestar emocional.