El COPIB participa en l'ofrena floral al rei en Jaume amb motiu de la Festa de l'Estendard

Publicat el 11 de Gener de 2022

Coincidint amb les celebracions de la Festa de l’Estendard a Palma, el passat 30 desembre el membre de la Junta de Govern del COPIB Joan Antoni Sancho va participar en nom del Col·legi en el tradicional lliurament floral al Rei en Jaume que, enguany, per motius sanitaris, es va prolongar durant tot el dia perquè associacions, entitats i administracions dipositassin de manera individual corones i ramells de flors en el monument del Conqueridor, a la Plaça d'Espanya de Ciutat.

Convidat per l'ajuntament de Palma, el COPIB no va voler faltar a la cita commemorativa per a mostrar la seva solidaritat amb la societat i recordar a totes les persones que estan sofrint i que estan veient afectada la seva salut mental a conseqüència d'aquests dos anys de pandèmia que els/les professionals de la Psicologia estan al seu costat per a ajudar-los a superar dols durant el confinament i molts altres problemes que poden estar condicionant la seva vida diària.

La Festa de l’Estendard té lloc cada 31 de desembre a Palma i commemora la conquesta de la ciutat per part del Rei Jaume I en 1229 després de segles de dominació àrab. La seva celebració es remunta al segle XIII, per la qual cosa és considerada com una de les festes civils més antigues d'Europa. La vespra, el 30 de desembre, organitzacions civils i organismes públics realitzen una ofrena de flors a l'estàtua del Rei Jaume I.