El COPIB participa en la reunió de la Comissió de Formació continuada de professions sanitàries de les Illes Balears

Publicat el 7 de Març de 2023
El COPIB participa en la reunió de la Comissió de Formació continuada de professions sanitàries de les Illes Balears

La vicedegana del COPIB, María José Martínez Muleiro, va assistir en representació del Col·legi a la sessió ordinària del ple de la Comissió de Formació continuada de les professions sanitàries de les Illes Balears, celebrada el dimarts 21 de febrer.

La reunió, convocada per la presidenta de la comissió, la directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, Asunción Sánchez Ochoa, va tenir lloc a la seu de la Conselleria de Salut i Consum a Palma.

Entre els temes més destacats que es varen abordar durant la sessió, les persones assistents varen debatre una proposta d'esborrany de criteris per acreditar activitats de formació contínua sobre eines digitals i noves tecnologies. Sobre això, es va demanar la col·laboració dels membres de la mesa perquè presentin les seves aportacions de cara a l'elaboració final.

També es va parlar sobre l'organització de tallers gratuïts per al personal que gestiona les sol·licituds de formació dels diferents col·legis professionals sanitaris i organismes públics, i es va oferir informació estadística sobre les formacions dutes a terme durant els últims anys.