El COPIB participa en la reunió mensual de seguiment del GEPIB

Publicat el 9 de Novembre de 2021

La vocal de Psicologia d'Igualtat i Gènere i sotssecretària de la Junta de Govern del COPIB, Ana María Madrid, va participar el passat 29 d'octubre en la reunió mensual de seguiment del Grup d'Estudi de Prostitució de les Illes Balears (GEPIB), del qual en forma part el Col·legi.

Entre les qüestions més importants que es varen tractar durant l’esdeveniment, les persones assistents varen analitzar l'estat en el qual es troben els diferents projectes que promou directament el GEPIB o els seus membres, com les Jornades sobre IBDona Coeducació, previstes per als dies 10 i 11 de desembre, que organitzen conjuntament l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit) i l'Ajuntament de Calvià.

Aquestes jornades estan dirigides principalment a docents i famílies, encara que estan obertes a tot professional que vulgui participar. El dia 10 s'abordarà la problemàtica de les violències masclistes i com les viu la joventut, mentre que el dia 11 de desembre la jornada se centrarà en abordar les violències sexuals a través de la coeducació i l'educació afectivosexual.

Les sessions podran seguir-se presencialment, en el Casal de Peguera, o en línia, via streaming. Els/les participants podran acreditar la formació.

Altres temes que es varen debatre, varen ser la possibilitat d'organitzar xerrades sobre pornografia en instituts, així com elaborar material didàctic dirigit a l'alumnat i al professorat, de cara al pròxim any 2022.