El COPIB promou la reflexió sobre el treball terapèutic amb ninots

Publicat el 24 de Maig de 2022

El COPIB ha organitzat per al pròxim 2 de juny la presentació del llibre Cuéntalo con muñecos. Orientaciones prácticas para terapias y asesoramiento. Escrit per la psicòloga i psicoterapeuta Anna Ferre Giménez, amb la col·laboració de Susana Vela Valldecabres, el manual recull les experiències i conclusions que totes dues autores han pogut extreure de les seves intervencions de psicoteràpia amb moltes persones, tant menors com adultes, que han compartit amb elles les seves emocions, vivències i problemàtiques a través de ninots.

L'objectiu és compartir els coneixements que han adquirit durant anys sobre l'ús de ninots com a eina terapèutica, identificant, desglossant i ordenant conceptes que facilitin l'aprenentatge d'aquesta potent eina projectiva, molt útil per a facilitar les expressions emocionals.

Anna Ferre i Susana Vela participaran en la presentació, que podrà seguir-se a través de la plataforma Zoom a partir de les 19.30 hores i que també comptarà amb les intervencions de Maria Teresa Ferrer Togores, psicòloga d’ASPANOB experta en cures pal·liatives, i d'Isabel Badillo Durán, psicòloga especialista en dol. La secretària del COPIB, Coral Mínguez, moderarà l'acte.