El COPIB suma aliats a la campanya que impulsa per a visibilitzar i prevenir el suïcidi

Publicat el 14 de Octubre de 2021

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) continua sumant aliats a la campanya que impulsa per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat d'acabar amb el tabú i l'estigma que existeixen entorn del suïcidi, com la millor manera de prevenir-lo i de salvar vides.

Les últimes entitats, empreses i particulars a adherir-se a la iniciativa han estat: el Col·legi d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA), la Societat Espanyola per al Desenvolupament i Estudi de la Psicologia (SEDEP), el gabinet Alias Psicología, Ángeles de Verde y Azul, la Universitat de les Illes Balears (UIB), Dynamis Centro de Psicología i la cadena de restaurants Skalop. Tots ells han col·locat en un lloc visible dels seus centres l'adhesiu que duu retolada la frase ‘Trenquem el silenci. Parlem de suïcidi’, al costat del telèfon d'emergències 112.

La junta de govern del COPIB agraeix el suport de totes les persones que fins al moment s'han sumat a la campanya i convida a tots els gabinets i consultes de Psicologia a sumar-se a la iniciativa, per contribuir a superar les barreres mentals de la societat a l’hora de parlar del suïcidi i de la malaltia mental. Per a això, podeu contactar amb el COPIB i sol·licitar que us enviïn els adhesius. Un cop les hagueu col·locat, si feu una foto i la adjunteu a l’adreça de correu de Col·legi podrem difondre-la en les nostres xarxes socials.