Creació d'una borsa de professionals de la psicologia per a col·laborar en programes dirigits a la ciutadania amb motiu de l'aïllament per la pandèmia del Covid-19

Publicat el 18 de Març de 2020

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) davant l'activació de l'estat d'alarma degut a la pandèmia del COVID-19, vol crear una borsa de psicòlegs i psicòlogues voluntaris/àries per atendre les necessitats que es poden derivar de l'estat de confinament que estam vivint. La situació actual d'aïllament degut a l'activació de l'estat d'alarma per emergència sanitària pot provocar en cada persona distintes reaccions que en alguns casos poden ser difícils de gestionar a causa de l'estat actual d'aïllament i al canvi sobtat que ha sofert el nostre dia a dia.

Durant els darrers dies, el COPIB ha rebut vàries propostes de col·legiats/des posant-se a la disposició de la ciutadania per atendre les necessitats psicològiques que la ciutadania pugui presentar davant aquesta excepcional situació. Per aquest motiu es crearà una borsa de psicòlegs i psicòlogues que s'activaria sempre amb la direcció del COPIB i en constat coordinació amb les institucions pertinents.

Si estàs interessat/da en formar part d'aquesta borsa de psicòlegs i psicòlogues només has d'enviar un email amb el teu nom complet i número de col·legiat/ada a copib@cop.es adjuntant un breu CV.

La Junta de Govern del COPIB vol agrair la vostra implicació i col·laboració, ressaltant la importància d’esser-hi present en els moments difícils amb la nostra professió.