El degà del COPIB assisteix a la inauguració de la nova seu provincial de l’AECC a Balears

Publicat el 15 de Setembre de 2022

El degà del COPIB, Javier Torres, va assistir el passat dilluns 12 de setembre a la inauguració de la nova seu provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), situada al número 9 del cèntric carrer Simó Ballester, a Palma. L'acte, molt concorregut, va comptar amb l'assistència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i amb representants de les principals institucions de les illes, col·legis professionals, entitats i associacions implicades en el benestar social i la salut de la ciutadania a les Illes. El president de l’AECC, Ramón Reyes, així com el president de la Junta Provincial a Balears, José Reyes, varen exercir d'amfitrions.

El nou espai, més obert i funcional, acollirà les activitats de benestar emocional i social que l'associació ofereix als seus usuaris, a través dels serveis gratuïts de suport i acompanyament, atenció psicològica i social i serveis complementaris (nutrició, fisioteràpia, logopèdia i activitat física). L'objectiu, com va destacar el doctor José Reyes en el seu discurs, “és millorar l'atenció a les persones amb càncer i els seus familiars”.

El degà Javier Torres i el president de l’AECC tenen previst celebrar una reunió per a establir vies de col·laboració entre totes dues entitats.