El degà del COPIB es reuneix amb el director de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència

Publicat el 12 de Maig de 2022

El degà del COPIB, Javier Torres, es va reunir el passat dijous 21 d'abril amb el director de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència (OBIA), Josep Lluís Riera, que a la fi del passat 2021 va substituir a Serafín Carballo al capdavant de l'organisme públic adscrit a la Conselleria de Serveis Socials del Govern de les Illes Balears.

Durant la trobada, que va tenir lloc a la seu del COPIB a petició de Riera, el director de l’OBIA va comentar que una de les grans preocupacions de l'Oficina són les conseqüències psicològiques de la pandèmia en menors i adolescents. Per aquest motiu, ha iniciat una ronda de contactes amb entitats que treballen en l'àmbit de la salut mental, com el COPIB, per a conèixer amb més detall el treball que realitzen, identificar punts comuns i analitzar la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament d'activitats, programes i formacions que puguin contribuir al benestar físic i mental dels nostres menors.

Per la seva part, el degà Javier Torres va informar a Riera de les accions que actualment s'estan duent a terme des del COPIB per a oferir suport psicològic a les famílies ucraïneses i, especialment, als menors i adolescents.