El COPIB participa en el Fòrum Virtual Sabadell per a Col·legis Professionals

Publicat el 28 de Juliol de 2020

El tresorer i membre de la Junta de Govern del COPIB, Joan Antoni Sancho, va representar al Col·legi dijous passat 16 de juliol, en el Fòrum Virtual Sabadell Professional. La trobada exclusiva organitzada per l'entitat bancària per a col·legis professionals va comptar amb la intervenció magistral de Mario Alonso Puig per a analitzar el moment que estam vivint i les tècniques d'afrontament que poden ajudar a suportar els canvis motivats pel SARS-CoV-2.

El metge especialista en Cirurgia General i Digestiva, fellow en Cirurgia per la Universitat d'Harvard, i reconegut speaker de referència sobre lideratge, creativitat i innovació, va destacar en la seva conferència que l'estat d'incertesa actual no ens agrada, perquè ens allunya del familiar i conegut per a llançar-nos a un món nou i impredictible. En opinió del metge especialista, davant aquesta situació les persones activam els mecanismes naturals de supervivència quan allò que realment necessitaríem és activar els mecanismes d'adaptació al nou mitjà. Aquest conflicte que es genera fa que necessitem estratègies concretes que ens permetin mantenir la claredat mental, la serenitat i la confiança en l'entorn complex i incert que ens envolta ara.

El fòrum va comptar també amb les intervencions de Jaime Matas Vallverdú, director general adjunt de Banc Sabadell, i de Blanca Montero Corominas, subdirectora general de l'entitat i directora de Negoci Institucional.