Estudi de la influència de la pandèmia a la pràctica del professional de la Psicologia

Publicat el 9 de Juny de 2022

La Secció de Noves Tecnologies aplicades a la Psicologia del Col·legi Oficial de Psicologia de Castella i Lleó, ha sol·licitat la màxima col·laboració dels col·legiats/des per a un estudi que han iniciat i poder conèixer la influència de la pandèmia sanitària, que encara continuem vivint pel Covid 19, a la nostra pràctica professional diària i conèixer les seves repercussions.

Aquest estudi pretén treure conclusions que millorin la nostra formació i la nostra capacitació en la seva aplicació pràctica, facilitant la possibilitat de detectar problemàtiques en diferents àmbits, així com donar-nos una visió de com una situació inesperada, difícil i amb tantes restriccions com aquesta pandèmia, que ha afectat a nivell mundial, ha pogut influir a la nostra pràctica professional.

De totes les conclusions i resultats que doni aquest estudi te'n donarem degut a la finalització d'aquest, com no podia ser d'una altra manera.

Perquè l'estudi sigui representatiu, cal obtenir una gran participació dels companys i companyes. Per això et demanem la teva col·laboració i que emplenis l'enquesta que et facilitem a l'enllaç que et posem a continuació, de la manera més sincera possible, i que, a més, no et portarà més de 10 minuts fer-la.

Enllaç de l'enquesta: https://usalinvestigacion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9YPbj73bqtxSzVc